Wij zijn Troostwandelaars uit de provincie Limburg   

Hallo. Ik ben Lucie Thomassen. 65 jaar en woon, samen met mijn katten Jopie en Miepie in het Zuid-Limburgse Beek. Na meer dan 40 jaar gewerkt te hebben in de zorg, geniet ik nu van mijn leven als pensionada. Ik heb me tot het begin van deze eeuw een buitenstaander gevoeld. Alsof ik niet echt deelnam aan het leven. Vanaf de zijkant toe keek. Ik had wel veel sociale contacten via werk en verenigingen. Maar die waren oppervlakkig. Ik kon nergens kwijt wat mij bezig hield. Wat mij raakte en belangrijk vond. Sinds het begin van 2000 ben ik bezig met bewustwording. Daarbij is, de symbolentaal voor mij heel belangrijk. Op dit pad van bewustwording is Willem Drossaert heel belangrijk geweest. Hij leerde me, via het maken van droomreizen, te voelen en waarnemen wat er is. Tijdens de Corona periode heb ik echt gevoeld hoe het is om bij jezelf thuis te komen. Dat geeft rust en een gevoel van vrede. Dat je niemand nodig hebt om echt gelukkig te zijn. Je hebt wel anderen nodig om dat gevoel te kunnen delen. Delen in vreugde, waardoor dat gevoel kan stromen. 

In de natuur zit de symboliek van het leven. Dit wil ik, al wandelend, samen met jou gaan ontdekken. En ontdekken wat dat voor jou betekend. Stap voor stap. 


 

Voelt het vertrouwd genoeg om met Lucie te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hey, wat goed dat je het troostpad gevonden hebt. Mijn naam is Peter Voncken. Ik ben vader van mijn twee lieve dochters Maxime en Shadee, gescheiden van hun moeder en sinds 2015 samenwonend met Christine. Samen met Christine en onze kat Oscar woon ik in Ulestraten, aan de rand van het heuvelland. Op mijn foto ben ik in 2014 op weg vanuit Perigueux naar Santiago de Compostella. Het laat zich dus raden dat wandelen mijn passie is. Verder schrijf ik nu en dan korte verhalen en luister ik graag naar podcasts over spiritualiteit. De lange weg van Perigueux naar Santiago was in veel opzichten een leerweg, inspirerend en inzicht gevend. Hoe lang en steil de weg ook is, ga hem niet uit de weg, neem op tijd rust, kijk niet naar de kilometers  die nog voor je liggen, maar houdt je aandacht daar waar je je volgende stap zet. Vecht niet tegen de berg, hij hoort net zo goed bij je weg als de makkelijke afdaling na het bereiken van de top. Ook mijn levensweg kende ups en downs: vele jaren last van sociale angst, een scheiding en een ernstig ongeval in 2007 waarvan de gevolgen ertoe leidden dat ik na bijna 40 jaar in de hulpverlening en zorg te hebben gewerkt, december 2023 volledig arbeidsongeschikt werd verklaard. Nu heb ik tijd in overvloed. Tijd die ik voor een deel met alle liefde met jou wandelend door het mooie heuvelland wil doorbrengen. Luisterend, pratend, zwijgend, langzaam lopend, flink de pas erin, ver, straatje om en een bak koffie onderweg (ik trakteer), maar jij bepaalt

Lieve groet, Peter


Voelt het vertrouwd genoeg om met Peter te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat hij contact met jou mag opnemen.  Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Dag lieve lezer, mag ik met je mee wandelen ? 

Mijn naam is Betty Mathilde Meerens. Ik woon in het noordelijkste plekje van Limburg, in Mook. Rondom Mook liggen prachtige natuurgebieden zoals de Mookerhei, de Maasduinen, de bossen van Berg&Dal, het Land van Cuijk en het weidse gebied van de Ooipolder. Als therapeut mag ik mensen helpen, begeleiden en ondersteunen bij hun eigen proces, via fysiotherapie, ademtherapie, oedeemtherapie, of regressietherapie.

In mijn privéleven heb ik veel ups en downs doorleefd. Deze  ervaringen hebben me veel geleerd en dichter bij mijzelf gebracht, maar ook dichter bij de ander.

Ik vind het fijn om te luisteren naar de ander. Op de wandeling loop ik graag met je mee om naar jouw unieke levensverhaal te luisteren. 

Tot dan. Liefs, Betty.

 

Voelt het vertrouwd genoeg om met Betty te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Dag lieve medemens. Ik ben Yolande van Loon, getrouwd en moeder van een volwassen zoon en dochter en woonachtig in Meterik. Mijn werkende leven startte ik als twintiger in de zorg. Het moederschap en ondernemerschap meanderden langs bloemsierkunst en tuinontwerpen om uiteindelijk neer te strijken op het Meterikse platteland, waar ik me helemaal in mijn element voel. Natuur, natuurlijk leven en creativiteit gaan als een grote groene draad door mijn leven. Ik mocht in mijn leven naast vreugdevolle gebeurtenissen ook de schaduwkanten van mijn mens-zijn ontmoeten. Dat zorgde voor een ommekeer in hoe ik in het leven stond. Ik werd uitgedaagd om op eigen wijze mijn veerkracht te herontdekken. Er ontstond een groot verlangen bij mij om anderen bij te kunnen staan in hun zoektocht naar veerkracht in tijden van rouw en gemis. Dankbaar ben ik dan ook om als troostwandelaar een stukje mee te mogen lopen op jouw weg. Op jouw tempo ontdek je waar je naar toe wilt bewegen. Ga je met me mee op pad? Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten.


Voelt het vertrouwd genoeg om met Yolande te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen.  Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hee hallo! Mijn naam is Arjen Bontenbal, 52 jaar jong, gelukkig getrouwd met Mariëlle en dankbare vader van twee prachtdochters, Bente en Fenne. In het dagelijks leven ben ik talentverbinder, een fantastische job waarin ik mensen mag ondersteunen om met hun talenten aan de slag te gaan. Een verademing, nadat ik afscheid nam van mijn oude vakgebied in de commercie. Dat paste al even niet meer bij me, dus het was tijd voor verandering. Zelf heb ik een paar lastige periodes achter de rug, waarbij ik het geluk had om bijzondere mensen tegen te komen die een stukje met me mee liepen. Dat gun ik jou ook en daarom ben ik troostwandelaar. Inmiddels stap ik stevig in mijn schoenen, volg mijn hart en wil mijn eigen ontwikkeling als “ervaringsdeskundige” graag met je delen. Als mensen-mens geloof ik daar heel sterk in: samen en delen. Ik wandel en luister graag naar je, op een gelijkwaardige, aandachtige en niet-oordelende manier. Wellicht kan ik je helpen om de antwoorden op jouw vragen naar boven te krijgen, want die komen vanuit jezelf… Of er gewoon even voor je zijn. Ik wil je graag ont-moeten!


Voelt het vertrouwd genoeg om met Arjen te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat hij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Mijn naam is Judith. Al jarenlang interesseer ik me in de menselijke geest, het gedrag en het verhaal dat achter de mens schuil gaat. Nadat ikzelf in 2008 "flink wakker werd geschud", kreeg mijn verhaal een andere wending en werd voor mij het pad geopend op weg naar wie ik ben, altijd al was geweest maar het zelf niet meer wist. Ik volgde vele mooie opleidingen die me steeds een beetje dichter bij mezelf terug brachten. Bij "the wounded healer" werd voor mij letterlijk voelbaar hoe belangrijk het lichaamsgericht werken bij kan dragen aan innerlijke heling. Ik werd me bewust van het gegeven dat wij allen (bewust/onbewust) traumatische ervaringen opslaan in ons lichaam, zag ook in hoe deze van invloed kunnen zijn op het (verdere) verloop in/van ons leven, op onze overtuigingen alsook onze eigen gemaakte patronen.

Wanneer we onze gevoelens en emoties wegstoppen, omdat dat vroeger zo is geleerd of omdat het zogenaamd "zo hoort" of.... dan wordt er een deel van ons ware zelf niet gehoord, niet gezien, een beweging wordt niet afgemaakt...terwijl ons lichaam, ons wezen dat juist wel nodig heeft. Dit is het pad dat ik bewandeld heb en waar ik, vanuit mijn hartweten en intuïtie ook anderen in mag begeleiden. Mocht je jouw verhaal met mij willen delen, ik bied je graag een luisterend oor. 


Voelt het vertrouwd genoeg om met Judith te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen.  Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hoi hoi, mijn naam is Monique Schroen-Lamers en woon in Beringe met mijn man, twee dochters, onze hondjes en cavia’s. Ik ben opgegroeid als enig kind en van kleins af aan wilde ik  ‘zuster worden’. Deze weg heb ik ook daadwerkelijk met verschillende onderbrekingen gevolgd, totdat een auto ongeluk letterlijk en figuurlijk mijn weg kruiste. Mijn leven kwam op een keerpunt en heeft mij een andere richting op geduwd waardoor uiteindelijk  mijn eigen praktijk voor Ademtherapie is ontstaan. De plek waar verbinding ontstaat. Verbinding tussen mensen en ook verbinding in mensen.

Als een rode draad loopt ‘verbinding’ door mijn leven. Ik weet hoe het is als er geen verbinding is, hoe eenzaam dit voelt en ook hoe het voelt als niemand kan aansluiten bij jou. Gelukkig kreeg ik ook de kans om echte verbinding te leren kennen. Verbinding vanuit het hart dat zorgt voor veiligheid, rust en mogen zijn. En ook hoe het voelt wanneer er iemand voor je is die onbevooroordeeld een stukje met je mee wil wandelen en er voor je wil zijn, gewoon omdat je het even nodig hebt. Iemand met een luisterend oor, die je bevestigt of een liefdevolle spiegel voor wil houden, zodat je weer lichtpuntjes ziet en verder kunt wandelen.


Voelt het vertrouwd genoeg om met Monique te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hoi, mijn naam is Susan en ik woon in Venlo met mijn vriend, twee pubers en onze Jack Russel. We wonen vlak bij de Maas en het natuurgebied de Romeinenweerd. Hier ben ik regelmatig te vinden voor een wandeling of een dip in mijn eentje of met een groep mensen in het koude maas water. Yuheal bevindt zich ook op deze locatie, een praktijk en centrum waarin diverse activiteiten plaatsvinden. Waar mensen tot rust kunnen komen en een adempauze inlassen.

In mijn eigen leven heb ik - vast net als jij - dalen gekend. Dit vertaalde zich in een burn-out en de ontwikkeling van fibromyalgie en CVS. Altijd maar pijn in mijn lijf, somber en dood en doodmoe. Er werd me gezegd er maar mee te moeten leren leven. Daar nam ik geen genoegen mee. Mijn klachten waren een uitnodiging voor een check-in, rust en naar binnen keren. Daarnaast ging ik opzoek naar antwoorden en volgde diverse opleidingen waardoor ik, stap voor stap een andere levensinvulling vond die zich vertaald binnen Yuheal. Toen ik vastliep in mijn leven was er nood aan een adempauze. Al dit onmogelijk omdat het leven over mij heen donderde. Het voelde onrustig en beangstigend omdat ik vanuit overleving het liefst snel vooruit wilde rennen. Het leven moest daarom wel hard ingrijpen, het wilde mij iets laten zien. 

 

Op een wandeling loop ik graag naast je, en een stukje met je mee. 


Voelt het vertrouwd genoeg om met Susan te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen.  Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hoi lief mens! Mijn naam is San (Sandra) Kroon. Op aarde wandel ik rond als moeder, eeuwige student, levenskunstenaar, reiziger en Boeddhist. In binnen en buitenland gestudeerd en gewerkt. o.a. gezondheid, voeding, energetisch werk, mystieke en occulte leer. mediation, mindfulness, Boeddhisme & Spirituele school. 20 jaar met liefde en plezier in mijn eigen Mondzorgpraktijk gewerkt. Mijn drukke leventje werd een stil leventje, nadat ’t licht even uit’ ging, mijn koers wijzigde en moest ik het oude vertrouwde vaarwel zeggen. Deze hobbels onderweg hebben mij gesterkt en gevormd. Ik hou van mensen en van hun unieke verhalen, van dieren en de natuur. Waar ik voor leef is dat je er mag zijn zoals jij bent, jou unieke zelf mogen zijn, authentiek en zonder poespas. Ik respecteer ieders cultuur, leer, wandel, lach, ontspan en mediteer graag. Dank elke dag liefdevol, ook al is het leven moeilijk en je het licht en de schoonheid, in de donkerte even niet meer ziet. Loulou mijn lieve hond en ik luisteren graag al wandelend naar jou levensverhaal. Dank je voor het lezen! 


Voelt het vertrouwd genoeg om met Sandra te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Ik ben Gijs Mertens, 40 jaar en woonachtig in Venlo. Ik ben trotse vader van 2 prachtige jongens en de partner van een prachtig mooie vrouw.

De laatste jaren heb ik veel meegemaakt, waaronder het overlijden van mijn vrouw (de moeder van mijn 2 kinderen) en een diepgaand proces met mezelf.

Tijdens het rouwen en het ontdekken van mezelf heb ik veel hulp gehad van mijn zusje maar ik had ook heel erg veel behoefte aan een onafhankelijk iemand die naar me kon luisteren en me herkenning en erkenning gaf. Het was heel erg moeilijk om iets te vinden omdat er toch een soort van ‘taboe’ zit op rouw, verlies en het tonen van verschillende emoties. Ik had behoefte aan een luisterend oor en ik kon dat niet vinden. Omdat ik zelf ervaren heb dat het belangrijk is om te praten, maar moeilijk om iemand te vinden, wil ik dit via het troostwandelen wel kunnen bieden aan mensen die het nodig hebben. In de verschillende werkvelden die ik heb gehad heb ik veel ervaring opgedaan in het luisteren of helpen van mensen en daar haalde ik veel voldoening uit. Er is niks mooiers dan er voor elkaar te zijn!


Voelt het vertrouwd genoeg om met Gijs te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat hij contact met jou mag opnemen.  Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Ik ben Mariëlle Vestjens-Segers en de trotse moeder van twee puberende adoptie zonen. Ben getrouwd, woon in Maasbree, werk momenteel in een natuurwinkel in Panningen en heb zo’n dikke 20 jaar bij de bibliotheek in Venlo gewerkt. In 2012 ben ik daar gestopt en heb toen een opleiding tot coach gevolgd. 

Rond mijn 25e werd bij mij endometriose geconstateerd wat het krijgen van kinderen bemoeilijkte. Wij hebben toen een IVF traject doorlopen en vervolgens nog een ICSI poging gedaan. Daarna hebben we geprobeerd onze ongewenste kinderloosheid een plek te geven. Dat lukte niet; depressieve gevoelens, gevoelens proberen te ontvluchten door te gaan feesten hebben bijna ons huwelijk gekost. Uiteindelijk hebben mijn man en ik besloten dat we een adoptietraject gingen starten. Na vele jaren wachten hebben we nu eindelijk een compleet gezin.

Ik ben heel open en eerlijk en krijg vaak van mensen terug dat ze zo makkelijk met me praten. Uit ervaring weet ik hoe fijn het is, om gezien en gehoord te worden in je verdriet. 


Verder lees ik graag; thrillers, spirituele boeken en ben breed geïnteresseerd. Daarnaast ben ik een enorme muziekliefhebber, zeker van het stevigere werk en ga graag naar concerten en festivals. Maar met een spelletje, spannende film, goed gesprek of mooie wandeling maak je me ook blij. Ik geniet van de kleine dingen. 


Voelt het vertrouwd genoeg om met Mariëlle te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hoi, mijn naam is Anita Wijnen-Bertrand en woonachtig in Nederweert. Moeder van een dochter en een zoon en oma van 2 geweldige kleinzonen.  Na een burn-out en verlies van baan ben ik de 3 jarige opleiding tot energetisch therapeut gaan volgen en in 2018 mijn eigen bedrijf gestart INNERLIJKE KRACHT. De afgelopen jaren zijn mijn beide ouders en 2 broers overleden en in november 2022 mijn lieve man. Door al die stukken te doorleven merk ik hoe belangrijk het is om iemand te hebben die naar je luistert. Ik houd van wandelen en fietsen, in de tuin werken en ben gek op dieren en mijn 2 hondjes geven mij vreugde en kracht. Ik word geraakt door gesprekken en verbindingen van hart️ tot hart,️ open, eerlijk, empathisch en warm. 


Voelt het vertrouwd genoeg om met Anita te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen.  Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Ik ben Sevda Özmen en sinds 2017 woonachtig in Venlo vanwege de liefde. Naast mijn betaalde banen bij verschillende gemeenten, heb ik ook veel vrijwilligers werk gedaan. Ik vind namelijk dat ik een toevoeging dien te zijn in mijn directe omgeving. Als ik iemand ergens mee kan helpen of kan troosten geeft mij dat voldoening. Ik hou van de natuur, dier en de mens. Graag werk ik dan ook in het voedselbos in Venlo. Daar vind ik vaak metaforische antwoorden op de vragen van het ‘leven’. Ik hou ervan om mensen te inspireren in alles wat er groeit en bloeit, omdat dit onze oorsprong is. Misschien vind je het wel leuk om eens naar het voedselbos te komen en/of te wandelen in een omgeving waar jij het fijn vindt. Groene groet en wie weet tot ziens. 


Voelt het vertrouwd genoeg om met Sevda te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen. Vergeet niet jouw naam, telefoonnummer en woonplaats te vermelden! 

Hey! Ik ben Puck Jonkers en kom uit Venlo. Ik ben een liefhebber van natuur, in letterlijke én figuurlijke zin. Ik ben in een groene omgeving opgegroeid, ben ruim 25 jaar scout geweest en ben graag buiten. Daarnaast heb ik een grote interesse voor de ware natuur van mezelf en andere mensen, en dan met name de positieve eigenschappen. Welke verborgen talenten gaan achter ons schuil? Talenten van mij zijn bijvoorbeeld creatief, energiek en positief.

 In mijn werk zijn kinderen en jongeren mijn grootste inspiratiebron. Daar zitten de goede ideeën voor de toekomst. Zij zijn immers de toekomst. Door goed te luisteren naar hun visie en ideeën over diverse thema’s, ontwikkel ik projecten die aansluiten bij de behoeftes van kinderen en jongeren. Als troostwandelaar bied ik dan ook graag een luisterend oor aan jonge mensen en positieve handvaten om je toekomst vorm te geven.

Voelt het vertrouwd genoeg om met Puck te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hallo Ik ben Monique Houben en woonachtig in Melick.

Ik heb 16 jaar gewerkt in de jeugdhulpverlening en daarna ben ik in 1999 voor mezelf begonnen en gestart met ‘De Zonnebloom’, Centrum voor Persoonlijke Bloei. Hier laat ik, vanuit mijn Zijn, mijn Liefdesveld, mensen weer de verbinding met wie ze diep van binnen zijn ervaren. Door die verbinding met wie je werkelijk bent kun je weer gaan leven vanuit jouw Eigen Wijze Hart.  Regressie-, reïncarnatie-,

zielsprogressie therapie, meditaties en workshops zijn methodes die ik gebruik om dit doel te bereiken.

Ik vind het iedere keer weer heel bijzonder om in het levensverhaal van de ander te mogen kijken. Ik vertoef graag in de natuur en ik vind het fijn, om al wandelend, een luisterend oor voor jouw levensverhaal te zijn.

Voelt het vertrouwd genoeg om met Monique te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hoi! Ik ben Gidian Kessels, een enthousiast, positief ingesteld mens, steeds meer genietend van de vrijheid in mezelf. Partner van Tom en mama van Rens, Pien en Gite. Bij mij werd op mijn 20e, de ziekte Colitis Ulcerosa geconstateerd. Dit is een chronische dikke darm ontsteking die gepaard gaat met veel ongemakken. Vanuit het reguliere circuit, kwam ik terecht bij een magnetiseur. Dit was voor mij het begin van de zoektocht naar en in mezelf. Voor jaren terug heb ik Studio Slingeraap opgericht, om kinderen op basisscholen kennis te laten maken met kinderyoga. Van hier uit groeide het idee om ook kinderen en volwassenen persoonlijk te gaan begeleiden. Dit doe ik nu al een aantal jaren vanuit mijn eigen praktijk in Venlo; het energetisch behandelen en coachen. Ik werk vanuit de gedachte dat het menselijk lichaam een eenheid is, waarbij alles met elkaar in verbinding staat, het mentale, het fysieke, het emotionele en het spirituele. 

Voelt het vertrouwd genoeg om met Gidian te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hallo Ik ben Marie-Jose van Megen-Linders, woonachti n Lottum, gehuwd en moeder van 2 volwassen kinderen. Ik werk al meer dan 20 jaar met veel passie met kinderen, jongeren en volwassen, o.a. met mijn 2 ondernemingen Fluitenkruid en Vrouw van de Roos. Ik voel me ontzettend  dankbaar wat het leven mij heeft aangereikt en gebracht. Door pittige en interessante levensgebeurtenissen meegemaakt te hebben, ben ik veerkrachtiger, zelfstandiger, zelfredzamer en  open minded geworden en  weet  dat je de “regisseur” bent hoe jij in je leven wilt staan.. Ik hou van verbinding, mensen bij elkaar brengen en samen werken.  Ik ben  open, leergierig, sociaal betrokken, voel me rijk en wordt graag geïnspireerd . Ik hou van wandelen met mijn hond Bearke, en ben graag creatief bezig. 

Voelt het vertrouwd genoeg om met Marie-Jose te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hallo, ik ben Wilma van de Mark, woonachtig in Kessel en ben werkzaam bij Kindercentra Hoera, als assistent leidinggevende van twee locaties. Samen met enthousiaste pedagogisch medewerkers werken we nauw samen met ouder(s)/verzorger(s), zodat we de beste ontwikkel kansen kunnen bieden voor kinderen. Daarnaast heb ik nauw contact met onderwijs, verenigingen en welzijn om sociale betrokkenheid te creëren. Naast mijn werk wil ik ook betekenis geven aan het geestelijk welzijn van de medemens en zet mij dan ook graag in als troostwandelaar.

Mijn hobby's zijn o.a. herinneringen maken met mijn 3 kinderen, tuinieren, fitness, wandelen, fietsen en reizen. 

Voelt het vertrouwd genoeg om met Wilma te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen.  Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hallo, ik ben Leon van Steenkiste, geboren en getogen Venlonaar. Sinds 2019 ondernemer in plantaardige voeding & vegan chef. Begeleid graag mensen die lekker en gezond in hun lijf willen zitten. Opgegroeid bij mijn moeder in een grote familie. Samengesteld gezin aan vaders’ kant. Van 2009 tot 2016 in Cambodja gewoond en gewerkt als onderwijzer Engels. Veel geleerd van het leven door langere tijd in het buitenland te wonen, de identiteitsstrijd in mijn 20er jaren, het overlijden van mijn jongere broer aan kanker op 34 jarige leeftijd en het ervaren van 2 burn-outs binnen 5 jaar. Levenservaringen die mij enorm hebben gesterkt en mij hebben gemaakt tot wie ik nu ben. Enorm dankbaar voor het leven en wie ik ben geworden. Ik wil heel graag een luisterend oor zijn voor mijn (jongere) medemens om zodoende een lichtpuntje aan de horizon te mogen zijn. 

Voelt het vertrouwd genoeg om met Leon te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat hij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hoi, ik ben Eugène Luijten en woon in Venlo. Vader van dochterlief Jesse en zoonlief Pim. Sinds 1989 ben ik zelfstandig ondernemer. Als Lichtwerker sta ik lichtvoetig in het leven. Met regelmaat word ik uitgenodigd om in het leven van anderen te stappen. Daar ben ik hen zeer dankbaar voor.

Ik heb het goed, en dat is niet vanzelfsprekend en daarom wil ik een steentje bijdragen aan onze maatschappij en omarm ons menselijk sociaal initiatief. Je mag zijn wie je al bent geworden, je pure zelf! 

Ik adem (breathwork), mediteer, wandel, fiets, lees inspirerende boeken, fotografeer, reis graag, schrijf gedichten en levende verhalen en heb interesse in mens, cultuur en natuur. Ik ben benieuwd wat jou bezighoudt? Sta me toe een luisterend oor voor jou te zijn.   

See you?  

Voelt het vertrouwd genoeg om met Eugène te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat hij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben. 

Hallo, ik ben Sandra Kelkboom, moeder van 3 kinderen en ben fijn gescheiden. Aruba is mijn eiland, waar ik geboren ben en tot mijn 21e gewoond heb. Toen heb ik 11 jaar in Nederland gewoond en later 7 jaar op Aruba en sinds 2018 ben ik weer terug in Nederland. Mijn levenservaringen, vind ik zelf veel interessanter, maar als achtergrond studie heb ik de papieren van Schoevers, Directiesecretaresse en Management.

Dit heb ik een aantal jaren gedaan en daarna een eigen zaak gehad, omtrent voeding en het organiseren van diverse activiteiten. Sinds dec.'21, ben ik volledig zelfstandig. Wat ik precies ga doen op deze wereld, zal zich de komende tijd vormen, hier heb ik alle vertrouwen in. Het heeft in ieder geval met mensen en met groei te maken en met voeding. Ik kook en eet graag plantaardig. Meegaan op een retraite als kok, is echt een feestje voor me. Mensen bij elkaar brengen en verbinden maakt mij blij, maar ook mensen triggeren en spiegelen en lekker speels zijn. Dieren, tuineren, muziek spelen en zingen zijn mijn hobby’s. 

Voelt het vertrouwd genoeg om met Sandra te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.

Hola, ik ben Jesse Luijten en werk fulltime met alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Met mensen werken, cultuur, internationaliteit, variatie en flexibiliteit zijn voor mij interessante woorden die ik graag wil terugvinden in mijn leven. Vanaf mijn 15de heb ik naast mijn middelbare school en mijn studietijd in de horeca gewerkt en af en toe doe ik dit nog, omdat ik het erg leuk vind om te doen. Ik heb ook een tijd in Spanje gewoond om mij de Spaanse taal eigen te maken en vul mijn leven zoveel mogelijk in met nieuwe dingen, uitdagingen en ervaringen. Er zijn natuurlijk een aantal verplichtingen en ik kies daarin zoveel mogelijk mijn eigen weg. Daarnaast ben ik creatief bezig, ik houd van muziek en vind het erg leuk om dingen te ondernemen met vrienden. 

Voelt het vertrouwd genoeg om met Jesse te gaan wandelen? Stuur dan een mail naar info@troostpad.nl en vermeld daarin dat zij contact met jou mag opnemen. Klik hier voor de informatie die wij van jou nodig hebben.